Village Club du Soleil Orcières 1850, Zoover 9.0

Beschrijving
Kaart
Omgeving
Hotel Village Club du Soleil in Orcières 1850 is een ideale bestemming voor families! Er zijn verschillende kinderclubs en een 6-daagse skipas voor het skigebied Trois vallées is inbegrepen! 

Fraai wellnesscentrum
Skipas inbegrepen
Veel kinderclubs

In dit hotel hoef je je geen moment te vervelen, want er worden wekelijks begeleide langlauf- en sneeuwschoentochten georganiseerd en kun je deelnemen aan een begeleide ontdekkingstocht van een halve dag om het skigebied beter te leren kennen. Aan het einde van de dag is er een animatieprogramma met o.a. spelletjes, thema-avonden, cabaret en dansavonden. Naast de piste zijn in dit hotel verschillende sportieve activiteiten te ondernemen, zoals gymnastiek, stretching en cardiotraining in de sportzaal of kun je zelf trainen in de fitnessruimte. 

In het wellnesscentrum van 200 m² met o.a. sauna, stoombad en bubbelbad kun je heerlijk relaxen. Tegen betaling kun genieten van een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling..

Gezelschapspelletjes zijn te leen en er is centrale wifi. 
De maaltijden (ontbijt, lunch en diner) worden in buffetvorm geserveerd. Voor tussen de middag is het mogelijk om de avond vooraf bij de receptie een lunchpakket te bestellen. Tijdens de maaltijden is de wijn inbegrepen. Voor families met kinderen t/m 6 jaar is er een speciaal restaurant ingericht. De bar is de aangewezen plek om de wintersportervaringen uit te wisselen.

Een van de kenmerken van de groep van Club du Soleil is dat er zeer veel aandacht is besteed aan kinderopvang. Er zijn verschillende kinderclubs voor kinderen vanaf 3 maanden t/m 16 jaar. Naast het hotel ligt een sneeuwspeeltuin waar kinderen van 3 t/m 5 jaar hun eerste stapjes op de piste kunnen zetten.

Dit hotel ligt op ca. 1850 en heeft een uniek uitzicht. Het centrum, de skipistes en skiliften liggen op ca. 300 m. De skibushalte is voor het hotel. Als gast van Hotel Village Club du Soleil heb je tevens gratis toegang tot het gemeentelijk tropisch zwembad en de schaatsbaan van Orcières.

.
Village Club du Soleil Orcières 1850
Orcières, Alpen
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
  • Leraren (nl)
“Super gezellig en goed!”
De beste gezinsaccommodaties