Beschrijving
Kaart
Omgeving

Te midden van het Bayerischer Wald, op steenworp afstand van de Tsjechische grens en in de directe nabijheid van de steden Regensburg en Passau, ligt idyllisch aan de voet van de Geißkopf (1097m) het gastvrije en volledig vernieuwde **** Sandton Resort Bayerischer Wald.

Dit vroeger zo bekende Siemens Kuurhotel heeft plaats gemaakt voor een van alle gemakken voorzien 4 sterren Resort met alle comfort en faciliteiten. Het nog steeds futuristisch ogende pand, dat is voorzien van het grootste schindeldak van Europa ligt midden in het indrukwekkende Bayerischer Wald nabij het lieflijke dorpje Habischried.

We zijn maanden bezig geweest om dit fantastische pand helemaal aan te passen aan de eisen van deze moderne tijd. We zijn dan ook trots op het resultaat: een familiehotel dat zijn weerga niet kent met onder andere twee eigen bioscoopzalen, een indoorzwembad van bijna 200m2 en een uitstekend restaurant met uitzicht op de skipistes van de Geißkopf. Skiën, langlaufen, schaatsen, wandelen of bij de haard zitten: het kan hier allemaal.

Vind ook andere locaties in de buurt van Munchen
Sandton Resort Bayerischer Wald
Munchen, Bavaria
  • tot 160 personen
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties