Beschrijving
Kaart
Omgeving
Rüters Parkhotel is een familiehotel in het oude centrum van het kleine Willingen. Dit charmante 4-sterrenhotel heeft een groot wellnesscentrum en een overdekt zwembad. De skischool en skilift kun je te voet gemakkelijk bereiken.

skischool en skilift op ca. 400 meter
uitstekend restaurant
ideaal voor wie niet ver wil reizen

Het hotel heeft 45 ruime, mooi verzorgde kamers, die allemaal voorzien zijn van gratis wifi, telefoon, tv, radio, kluisje, minibar, haardroger, bad of douche, toilet en badjas.

Laat je na een actieve dag verwennen in het spa- en wellnessgedeelte in een van de drie sauna's, de belevenisdouche, het stoombad, of in de infraroodcabine. In het verwarmde overdekte zwembad kun je heerlijk baantjes trekken. De wellnessbehandelingen kunnen helemaal op jouw wensen afgestemd worden. 

In het restaurant kun je kennis maken met de gerenommeerde keuken: een uitgebreid ontbijtbuffet, viergangenkeuzemenu of buffet. Voor en na het diner kun je in de bar genieten van een lokaal biertje of een ander lekker drankje.

De kinderen kunnen terecht in de kinderspeelkamer.

Rüters Parkhotel ligt verrassend rustig midden in het gezellige centrum van de bekende plaats Willingen. Het winkel- en uitgaansgedeelte ligt praktisch om de hoek. Willingen is een ideaal vakantieoord voor korte vakanties en voor gezinnen met kinderen die niet te ver willen reizen. Het skigebied is interessant voor zowel beginners als voor gevorderden: er is heel veel variatie in afdalingen. De skischool en skilift liggen op ca. 400 m.
Vind ook andere locaties in de buurt van Willingen
Rüters Parkhotel
Willingen, Sauerland
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties