Beschrijving
Kaart
Omgeving
Een rustige camping vlakbij Château de Chambord, het meest magnifieke kasteel van de Loire. De camping ligt in een beboste omgeving, op een landgoed met een mooi, oud landhuis en fraai onderhouden tuinen. Le Château des Marais is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Naast het landhuis vindt u het mooie zwembadcomplex met diverse baden, glijbanen, kinderbad en voldoende ruimte om te zonnen.

Uw bungalowtent of stacaravan staat op een heerlijk rustige plaats tussen de struiken en loofbomen. De sfeer op de camping is vriendelijk en vooral ook kindvriendelijk. Kleintjes hebben op de grote speelweides alle ruimte om te ballen, schommelen en tikkertje te doen. Het sfeervol aangelegde zwembad, de winkel en het restaurant zijn niet groot, maar wel gezellig. En wilt u heerlijk relaxen?
De camping is uitgebreid met een klein wellnesscentrum. Compleet met een jacuzzi en hammam.

Het uit hout opgetrokken moderne restaurant, de counter voor afhaalmaaltijden en de winkel liggen achter het landhuis. Verkeer van de nabijgelegen weg kan op sommige plekken van de camping hoorbaar zijn. De camping ligt op vijf minuten lopen van het dorpje Muides-sur-Sauldre.
Vind ook andere locaties in de buurt van Muides Sur Loire
Le Château des Marais
Muides Sur Loire, Centre
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties