Beschrijving
Kaart
Omgeving
Amfibie Treks, all inclusive strand & actieve vakanties op zonnig Sardinië… Amfibie Treks organiseert sinds 1985 vakanties op zonnig Sardinië voor iedereen die ontspannen wil genieten van zon, zee, strand en een prachtige natuur. Maar ook voor actieve mensen die willen zeilen, catamaranzeilen, duiken, surfen, wandelen, mountainbiken, etc… Geniet van de mooiste witte zandstranden, een azuurblauwe zee, excursies per boot langs de kust, of door het ruige binnenland. Laat je verwennen met lekkere Italiaanse gerechten, fruitige wijntjes en Italiaanse ijsjes in een zeer aangename sfeer.

Camping Mandras Op camping Mandras wordt in de voorjaarsvakantie en in juli en augustus een kinderprogramma aangeboden. Terwijl de kinderen een paar uur in de ochtend of in de middag creatief onder de pannen zijn kunnen de ouders er even zelf op uit. Op camping Mandras bevindt zich ook een zwembad met kinderbad en een wellness gedeelte met jacuzzi en speciale ingerichte hutjes, waar je je heerlijk kunt laten masseren. Bovendien worden op camping Mandras, geheel vrijblijvend, ’s morgens en ’s middag yogalessen gegeven. Een heerlijk begin van de dag. Camping Santa Lucia Bij camping Santa Lucia ligt een breed zandstrand, dat langzaam afloopt in het heldere zeewater. Hier bevindt zich ook onze zeil- en surfschool, waar je kunt leren (catamaran)zeilen, windsurfen, bodyboarden, kanoën en snorkelen. Luxe kamperen De ingerichte tenten staan op je te wachten in de schaduw van de pijnbomen. Uniek zijn onze suites, op Afrikaanse stijl geïnspireerde tentbungalows, met eigen douche, wastafel en toilet. En... mama heeft ook vakantie, want onze formule is All Inclusive, waarbij alle maaltijden en dagelijks een gratis drankje bij het happy hour zijn inbegrepen.

Familie vakanties
Voor een familie vakantie met kinderen zijn de all inclusive vakanties van Amfibie Treks ideaal. Geen zorgen om het opzetten van de tent, de dagelijkse boodschappen en het bereiden van de maaltijden. Bij Amfibie Treks wordt alles geregeld. Mama heeft óók vakantie!

Eenoudergezin vakanties
Als alleenstaande ouder wil je dat je kinderen de vakantie van hun leven hebben, maar wil je zelf ook kunnen genieten. Met de de all inclusive vakanties van Amfibie Treks heeft iedereen het naar zijn zin. De tenten staan al klaar, alle maaltijden worden verzorgd en er is van alles te doen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar worden vermaakt in de gratis kidsclub en voor 13 plussers is er een afwisselend adventure pakket.
Gezinscamping Amfibie Treks, Sardinië
Mandras, Sardinië
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties