Beschrijving
Kaart
Omgeving
Het zijn vaak de kleine dingen in het leven die een groot verschil kunnen maken. Mooier en idyllischer kan de ligging van dit appartementencomplex niet zijn. Het is rustig maar toch centraal gelegen aan de voet van het machtige berggebied Hochkönig Winterreich (max 2943 m). 

De appartementen zijn met liefde voor detail, comfortabel en gezellig ingericht. In de appartementen vindt u een rustieke en landelijke Salzburgse sfeer. Onder het appartementencomplex is een garage waar u uw auto veilig kunt parkeren. Verder kunt u gebruik maken van de recreatieruimte met fitnessapparaten, een tafeltennistafel, voetbal- en biljarttafel. Voor de kleine gasten zijn er turntoestellen en verschillende spellen aanwezig. In het wellness-center van het appartementencomplex vindt u een sauna, stoombad en whirlpool. Na een vakantiedag vol inspanningen vindt u hier alle rust voor zowel lichaam als geest. 

In de winter hoeft u zich in Dienten niet te vervelen. Deze regio biedt u paardsleetochten, voldoende aprés-ski mogelijkheden, ski-, carving- en snowboardcursusen voor groot en klein. U kunt hier genieten van begeleide skitochten in ongerepte natuur of van de mooie langlaufloipen. De skiregio Hochkönig Winterreich (max 1900 meter, 150 km pisten) biedt een sneeuwgarantie tot begin mei! Wanneer u naar de skilift wilt gaan heeft u vanuit uw appartement zelfs geen auto nodig, alles ligt in de nabije omgeving! Winkels, restaurants, barretjes, rodelbanen, ijshockeybanen en scholen waar u leert bergklimmen.

In de zomer biedt Dienten ook voldoende vertier. Het berggebied Hochkönig Winterreich is het uitgangspunt van verschillende mooie wandelwegen. U kunt hier romantische wandelingen maken door het schitterende en afwisselende landschap. Er is een goed gemarkeerd wandelnetwerk van 170 km, dat u ieder dag nieuwe wonderen der natuur zal tonen. 

Rondom het appartementencomplex zijn er talrijke activiteiten mogelijk, zoals mountainbiketochten over de steile bergen, paardrijtochten met de hele familie en een snelle rit met de rodelbaan. De echte waaghalzen kunnen, als een echte 'koning van de lucht', diverse luchtsporten beoefenen in de omgeving. 

Appartementencomplex Almhof bezorgt u een tijd die u nooit zal vergeten in een huiselijke sfeer, met welgemeende gezelligheid voor zowel jong als oud! 

De appartementen bevinden zich op verschillende verdiepingen in het appartementhuis. Het appartement beschikt over een terras of een balkon.
Edelweiss
Dienten, Salzburgerland
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Aan de piste
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties