Beschrijving
Kaart
Omgeving

Camping Tucan is de ideale vakantiestek voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. De prachtige zandstranden van de Costa Brava liggen op slechts 600 meter afstand en ook het bruisende centrum van Lloret del Mar ligt zeer dichtbij. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze camping favoriet is bij families met kinderen, maar dat er ook volop jongeren zijn te vinden. Dankzij deze perfecte ligging, het mooie zwembad met waterglijbaan en kinderbad en het uitgebreide entertainmentprogramma van de camping is dit een ware droombestemming! Zijn uw koffers al ingepakt? 

De voorzieningen van Camping Tucan

Camping Tucan is werkelijk van alle gemakken voorzien. Naast het uitgebreide animatieprogramma voor jong en oud kunt u onder meer gebruik maken van de volgende voorzieningen: 

· Zwembad met waterglijbaan

· Diverse sportfaciliteiten zoals volleybal en fietsverhuur

· Restaurant en bar


Uw verblijf op Camping Tucan

De Camp2Relax stacaravans en Lodgetenten van Camp2Relax zijn ruim opgezet, zeer comfortabel ingericht en beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. De accommodaties zijn speciaal ontworpen naar de wensen van de Nederlandse vakantieganger. Eén ding is zeker, u voelt zich hier direct thuis. Zie voor meer informatie het tabblad ‘bekijk de accommodatie’.
 

De omgeving van Camping Tucan

De Costa Brava is niet voor niets één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Spanje. Prachtige stranden, intieme baaien en volop vakantievertier voor het hele gezin, wat wilt u nog meer? Camping Tucan vormt de perfecte uitvalsbasis voor een topvakantie met het hele gezin. Het gezellige Lloret del Mar ligt op slechts 1 kilometer van de camping. Hier kunt u genieten van heerlijke tapas of een bezoek brengen aan één van de vele uitgaansgelegenheden. Tijdens uw verblijf in Spanje mag een bezoek aan Barcelona natuurlijk niet ontbreken! Ook sportieve mogelijkheden zijn er volop. In de directe omgeving van Camping Tucan kunt u onder meer paardrijden, tennissen en golfen.


Geniet van het goede Spaanse leven op Camping Tucan!

Zon, zee, strand en vertier, het zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Camping Tucan is uniek gelegen, nabij het strand en op loopafstand van het bruisende Lloret del Mar. De unieke Camp2Relax accommodaties veranderen kamperen in ultiem ontspannen!

Camping Tucan
Lloret de Mar, Costa Brava
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties