Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit mooie vakantieparadijs ligt in hartje Toscane, net onder Florence. Norcenni Girasole Club is van alle gemakken en comfort voorzien. Er zijn twee zwemparadijzen waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in een van de restaurants die het park rijk is. In het hoogseizoen zorgt een animatieteam (deels Nederlandstalig) voor het nodige vertier! Deze camping heeft u kunnen zien in het programma Campinglife waar o.a. Italië werd uitgelicht.

Sfeer en ligging
Norcenni Girasole Club ligt op een heuvel, aan de rand van het prachtige Chianti-gebied in Toscane. Er zijn hoogteverschillen op deze camping. Dit grote vakantiepark (ca. 11 ha met 1500 plaatsen) heeft veel faciliteiten voor een fantastische vakantie. Het park ligt net even buiten het plaatsje Figline Valdarno en is een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van Toscane. U kunt prachtige uitstapjes maken met de auto naar bijvoorbeeld San Gimignano (ca. 80 km), bekend om zijn vele torens en Siena (ca. 65 km), met het beroemde plein van de Palio paardenraces. Florence (ca. 40 km) is eenvoudig per trein te bereiken vanaf het station van Figline. Breng ook eens een bezoek aan een van de wijnboeren in de buurt! 

De sfeer op de camping is in het hoogseizoen bijzonder levendig, met een afwisselend programma van activiteiten. In het voor- en naseizoen is het iets rustiger met een bescheidener aanbod van animatie.


Zwemmen en wellness
Midden op de camping bevindt zich een modern zwemparadijs met twee buitenbaden en apart kinderbad (mei-september) en de waterglijbaan 'Aquafun'. Deze baden zijn in het laagseizoen van 10.00-18.00 uur en in het hoogseizoen van 09.00-19.00 uur geopend. Twee zwembaden kunnen worden overdekt, waarvan één voor kinderen (april-oktober, 10.00-18.00 uur). Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Shorts zijn toegestaan. De baden zijn omgeven door een terras met ligstoelen en parasols.

In het hoger gelegen gedeelte van de camping bevindt zich een Laguna met diverse waterattracties voor jong en oud (mei-sept). Dit bad is in het laagseizoen van 10.00-18.00 uur en in het hoogseizoen van 09.00-19.00 uur geopend. De camping beschikt verder over een eigen wellness-center met sauna, massagemogelijkheden (€), fitness en Turks stoombad.

Sport en spel
De camping beschikt over talloze mogelijkheden voor actief vermaak en om heerlijk te ontspannen. Er zijn tennisbanen (€), een (mini-) voetbalveld, een volleybalterrein, jeu de boules-baan en zelfs een trimparcours. In het wellnesscentrum is een fitnessruimte. Verder is er op de camping een (geluidsdichte) disco en zijn er pool-/biljarttafels.

In het hoogseizoen is er elke dag een mini- en juniorclub actief: spelletjes, knutselen, sportactiviteiten, er wordt van alles georganiseerd. Jongeren kunnen terecht in de disco, en ook aan de volwassenen is gedacht met aquagym tot live-muziek en shows. Kortom, geen moment om u te vervelen!

Camping Norcenni Girasole Club
Figline, Toscane/Elba
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
““Norcenni Girasole is super!” Camping is schoon, vriendelijk dienstverlenend personeel, zeer goede restaurants, veel goede door de camping zelf georganiseerde excursies. Prijstechnisch prima (Villa Norcenni). Echte aanrader!”
De beste gezinsaccommodaties